perjantai 28. huhtikuuta 2017

Puhtaalta pöydältä


Päätin aloittaa blogin kirjoituksen täysin puhtaalta pöydältä. Ajattelin ensin aloittaa jälleen kirjoittamaan heppablogiini, mutta halusin täysin virkistää blogin, joten päädyinkin tekemään ihan uuden! Miltä näyttää? Heppablogia voi käydä yhä kuikkimassa sillä en aio sitä poistaa (www.polleonpomo.blogspot.fi). 

Koulussa osa meidän luokasta on tällä hetkellä työssäoppimassa, mutta minä jäin kouluun tekemään muutaman asiakastyön ja muutama oma projektikin on myös työn alla. Hyväksiluen työssäoppimisjakson kesällä 2016 tekemälläni työllä ja siksi olen nyt koulussa tekemässä omia juttuja.
Meillä oli ensimmäinen audiovisuaalisen viestinnän näyttö hiihtoloman jälkeen 15.3.
Me teimme portfoliot nettiin ja keräsimme sinne tekemiämme töitä, asiakastöitä sekä koulun harjoituksia. Näyttöä arvioi kaksi koulumme opettajaa sekä yksi työelämästä tullut arvioitsija. Näyttö jännitti hieman muttei liikaa, sillä olin melko tyytyväinen tekemiini nettisivuihin ja siellä oleviin töihin. 
Nettisivuja piti sitten esitellä luokan edessä, jonka jälkeen mentiin näytön arvioitsijoiden kanssa eri huoneeseen, jossa meille langetettiin tuomio :D
Näytössä arvioitiin meidän työskentelyä, ohjelmien käyttöä, työnjälkeä jne. koko viime vuoden ajalta, joten näyttö oli kohtalaisen laaja. Näytön arviointi meni kyllä ihan yli odotusten! Sain paljon kehuja, joka tuntui tosi hassulta, sillä en ole ikinä saanut tuollaista kehupläjäystä kerralla, huhuh.. Sain kaikista arvioinnin osa-alueista nätin rivin kolmosia :) (Näytön arvosanat 1=tyydyttävä 2=hyvä 3=kiitettävä)



Sitten ratsastukseen.. On jotenkin ristiriitaiset tunteet tällä hetkellä. Välillä tuntuu siltä etten oikeesti osaa ratsastaa yhtään, ei onnistu sitten ei yhtikäs mikään, en saa edes perus rennoksi hevosta.. Mutta välillä taas menee tosi hyvin. Murrr... Niin ärsyttävää.
Olisi kiva päästä ratsastamaan yhdellä kivalla hevosella, jonka kanssa kemiat osuisi jotenkin yhteen ja treenata sen kanssa kunnolla, ettei koko ajan olisi tätä vuoristorataa.
Olen ratsastanut jo 11 vuotta ja tuntuu, että en edisty nyt ratsastuksessa yhtään. En ole edes päässyt vielä kisojen makuun.. Pitäisi treenata tosi paljon, mutta se on myös sitten kallista. Pitäisi saada töitä, että pääsisin kunnolla ratsastamaan ja kehittymään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti